WELKOM OP DE WEBSITE VAN ACTIE DE PANNE - ADINKERKE!

WELKOM OP DE WEBSITE VAN ACTIE DE PANNE - ADINKERKE!

Actie is een nieuwe beweging in de De Panne – Adinkerke die resoluut kiest voor een volledige ommezwaai in het politieke landschap van De Panne – Adinkerke. Een gezonde mix van jong talent en kennis die er voor zal zorgen dat er een nieuwe frisse wind kan waaien door het gemeentebestuur.

Serge Van Damme, die 18 jaar schepen was en 6 jaar fractieleider van de oppositie, zal optreden als lijstduwer om met veel enthousiasme de nieuwe generatie te lanceren en te begeleiden. De plaats als lijsttrekker laat hij over aan Wim Janssens (39), een jonge ondernemer uit De Panne. “Het is tijd voor nieuw bloed, een nieuwe generatie met durf en visie”, aldus Serge Van Damme.

ACT!E heeft rond nieuwjaar een bevraging georganiseerd waarin de bewoners van De Panne en Adinkerke hun bezorgdheden konden bekendmaken.

Op basis van deze resultaten hebben we de problemen nog beter in kaart kunnen brengen en bieden wij thans de gepaste oplossingen aan.

Inspraak en samenspraak zijn geen loze woorden. De slogan van Actie is dan ook zeer toepasselijk ‘Uw mening is onze kracht!’

Getagd in dit artikel

Marc HauspieWim JanssensMichèle VandermeerenJochen RaymaekersTine WoutersMarleen RabaeyPascal DemuysereElianne BartholomeusCarine Van GoethemStéphane  BuyensZoë BonnezSerge Van DammeMartine CaeyzeeleGeorgette Van BockstaeleBart Van De LeurStephane BonteTom Van EeckhoutFlorence DewaeleBushra BurneyDirk JansenLorenzo  Dehuvyne
Share this Post: