Tom
Van Eeckhout

In een bedrijf staat de klant centraal.
In een gemeente moet de inwoner centraal staan!
Tijd voor échte inspraak!

Over mezelf

Tom is 36 jaar en woont samen met zijn 3 kinderen in Adinkerke. Tom is 16 jaar geleden gestart als meteropnemer bij Electrabel De Panne en is nu ingenieur bij Eandis. Als teamleider projectcoördinatie energiediensten is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van energiebesparende renovaties in gebouwen van lokale besturen. Hij leidt ook mee de uitrol van de elektrische laadpalen voor elektrische voertuigen. In zijn vrije tijd houdt hij van leuke activiteiten doen met zijn kinderen, in gezelschap lekker eten en een Duveltje drinken, padellen en Netflix.

Tom: “In Adinkerke zijn op één jaar tijd een bakker, een slager, een buurtwinkel en twee geldautomaten verdwenen. Om in een aangename gemeente te wonen, moet de ondernemingszin gestimuleerd worden. Het is tijd voor een masterplan voor Adinkerke. De huidige generatie politici in De Panne beloven echter veel maar maken weinig waar. De inspraak is nul komma nul. Een gemeente mag wat mij betreft meer gerund worden als een bedrijf: de bewoner/klant moet centraal staan. Luisteren, klachten serieus nemen, duidelijk en open communiceren, pragmatisch tot oplossingen komen en inspraak zijn zaken die ik hoog in het vaandel draag. Met een gezond evenwicht tussen toeristen én bewoners. Met aandacht voor De Panne én Adinkerke! Daarom kies ik vol enthousiasme voor ACT!E.

ACT!E wil weer schwung in onze gemeente krijgen!”

Verkeersveiligheid is een ander stokpaardje van Tom. “De zwakke weggebruiker heeft het zwaar te verduren in Adinkerke. Prioriteit voor de gemeente zijn duidelijk auto’s en vrachtwagens. Bereikbaarheid met de auto is belangrijk, maar de veiligheid van fietsers en voetgangers moet op de eerste plaats komen!”

Tom kan vanuit zijn ervaring bij Eandis ook bijdragen tot een betere visie op energie besparen in de gemeente en het bestrijden van energiearmoede bij de kwetsbare gezinnen.

Hobby's

Uitstapjes met mijn kinderen, lekker eten en drinken, padellen, Netflix, genieten van muziek in de wagen met de volumeknop op 10!

Getagd in de volgende artikels

Tom in the picture

Mezelf in enkele foto's.

Tom Van Eeckhout

#Plan_A_(dinkerke)

Tom Van Eeckhout

#Mobiliteit

Tom Van Eeckhout

#Plan_A_(dinkerke)

Tom Van Eeckhout

#Financiën

Tom Van Eeckhout

#Lokale_Economie

Mijn interesses

 • Financiën
  %
 • Inspraak
  %
 • Lokale Economie
  %
 • Mobiliteit
  %
 • Plan A (dinkerke)
  %

Sociaal engagement

 • Ambassadeur Heldenwijk van de buren app Hoplr
 • Een luisterend oor aanbieden en samen een Duveltje drinken
 • Me mee inzetten om het gemeentelijke patrimonium op Eandisgebied energiezuinger te maken

Vraag het aan Tom