Neem online deel aan onze Actie-bevraging!

Uw mening is onze kracht!

Neem online deel aan onze Actie-bevraging.

Omdat inspraak voor ons belangrijk is en een bouwsteen voor de toekomst van onze gemeente.

Wie beter dan u, inwoner van De Panne – Adinkerke of tweedeverblijver, weet wat onze gemeente nodig heeft ?

Nu deelnemen!

Welkom op de website van Actie De Panne - Adinkerke!

Actie is een nieuwe beweging in de De Panne – Adinkerke die resoluut kiest voor een volledige ommezwaai in het politieke landschap van De Panne – Adinkerke. Een gezonde mix van jong talent en kennis die er voor zal zorgen dat er een nieuwe frisse wind kan waaien door het gemeentebestuur.

Serge Van Damme, die 18 jaar schepen was en 6 jaar fractieleider van de oppositie, zal optreden als lijstduwer om met veel enthousiasme de nieuwe generatie te lanceren en te begeleiden. De plaats als lijsttrekker laat hij over aan Wim Janssens (39), een jonge ondernemer uit De Panne. “Het is tijd voor nieuw bloed, een nieuwe generatie met durf en visie”, aldus Serge Van Damme.

ACTIE zal binnenkort een bevraging organiseren waarin de bewoners van De Panne en Adinkerke hun bezorgdheden kunnen bekendmaken. Op basis van deze resultaten willen we de problemen nog beter in kaart brengen en gepaste oplossingen aanbieden. Inspraak en samenspraak zijn geen loze woorden. De slogan van Actie is dan ook zeer toepasselijk ‘Uw mening is onze kracht!’

Contact

Stuur ons een bericht